Csicseriborsó étkezési 500g

Csicseriborsó étkezési 500g

Csicseriborsó étkezési 500g

Csicseriborsó étkezési 500g bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felhasználási javaslat:
Egy éjszakai áztatás után kb. 1 óra főzéssel készíthető: krémleves, pástétom, gombás csicseriborsó, stb. Fűszerezéshez szójaszósz, vöröshagyma, majoranna, petrezselyem, paprika, borsika ajánlott.
Receptek:
Csicseriborsós barna rizs paradicsommártással

1 csésze csicseriborsó
1 csésze barnarizs
1 kis fej hagyma
1 csésze sűrített paradicsom
1 tk. barnarizs-liszt
2 ek. olíva olaj (vagy hidegen sajtolt olaj)
só, bazsalikom, petrezselyem, vegamix, (1 szem Stevia)

Szerző:

Tetejére