Vállalkozásunkról

csutaCsuta Imre vagyok, a Csuta Gabona Élelmiszer nagykereskedés tulajdonosa. Cégem és Jómagam több, mint 20 éve igyekszünk tudatos Vásárlóink egészséges táplálkozását, termék palettánk folyamatos bővítésével segíteni. Meggyőződésünk, hogy a szervezet számára szükséges és értékes gabonák nélkülözhetetlen részét képezik a teljes étrendnek.

Ha Ön diétázik, vagy gluténmentes, vegetáriánus, esetleg paleolit étrenden él, akkor élelmiszereink felhasználásával változatos, gyors és egészséges ételeket készíthet el.

Termékeink között megtalálja az árpa, barna rizs, csicseriborsó, durumbúza, hajdina, köles, kukorica, lenmag, rizs, rozs, szója, szezámmag, tönkölybúza, zab – különbözőképpen feldolgozott változatait – magvak, csírák, csíramag, pelyhek, lisztek, darák, korpák formájában.

Hogyan készítsen ezekből a „magvakból” változatos, laktató finomságokat?

Komplett recept arzenállal segítjük a Háziasszonyokat, hogy családjuk számára különleges, ízletes és egészséges fogásokat alkothassanak hagyományos ízeket kedvelő szeretteik számára.

Csak rákattint egy termékre, és azonnal tanulmányozhatja felhasználásának módjait! Segítségünkkel könnyedén elsajátíthatja a reform konyha fortélyait! Miképpen lehet tojás nélkül sárgaborsó lisztből panírt készíteni, kölesből túrógombócot, vagy hajdinából hús nélküli „Isteni” töltött káposztát és így tovább….
Ha szükséges, még helyben, Békéscsabán vegán főzőtanfolyamot is ajánlunk Önnek…

Táplálkozzon egészségesen! Illessze be termékeinket napi étrendjébe!

Keresse a polcokon a Csuta Gabona termékeket! Az ország egész területén megtalál minket a CBA üzletek polcain.

Forgalmazóként is várjuk bio boltok, élelmiszer üzletek, üzletláncok megkeresését!
Hívjon bátran, hogy segíthessünk és terjesszük együtt az igét!
Baráti üdvözlettel:
Csuta Imre

Terméktapasztalat

Kattitntson és ossza meg velünk terméktapasztalatát!

Tetejére